NYA (500) RED

(RED) och FIAT inleder samarbetet för att tillsammans bekämpa pandemier som AIDS och COVID.Vid nyköp av en Fiat (500) RED doneras pengar till den globala fonden för att att stödja förebyggande aktiviteter till de mest behövande samhällena. Det är därför vi stolt har gått med i kampen och skapat nya elektriska (500) RED : för att låta dig vara en del av den.

500 ELECTRIC

FRÅN DET FÖRFLUTNA TILL FRAMTID

För att hylla och stödja organisationen (RED) särskiljs nya (500) RED med unika och röda designelement på exteriören; dekaler,sidospeglar och frontgrillen är alla lackade i den läckra hyllningsfärgen. Exklusivt för denna specialutgåva är även den tillgängliga färgen Red by Red.
Visa vem du är och vad du står för. Med nya (500) RED lanseras även den nya färgen ”Red By Red”, som enbart erbjuds på denna specialutgåva. Matcha de röda detaljerna på frontgrillen, sidospeglarna och dekalerna med färgen som symboliserar kärlek och omtanke.

SNABBFAKTA
320 KM
Räckvidd,blandad körning*

5 MIN
Snabbladda 5 min,kör 50 km*

SHERPA-MODE
Spara energi och nå din destination

ONE PEDAL
Använd en pedal för accelerera och bromsa

320 KM RÄCKVIDD

Nya Fiat 500 är utformad efter den urbana körmiljön. Åk till jobbet, gymmet,handla och hemma igen tack vare en räckvidd upp till 320 km* (87 kW batteripaket). Och när bilen används enbart för stadskörning sträcker sig räckvidden upp till 460 km*.

LADDA 5 MIN, KÖR 50 KM.
Det skall vara enkelt och snabbt att ladda en elbil. Därför erbjuder helt nya Fiat 500 snabbladdning på 85 kW, vilket möjliggör en hel dags citykörning under en ”espressopaus”. Ladda 50 km räckvidd på endast 5 min. Nya Fiat 500 når 80% av full batterikapacitet på endast 35 min.

INTERIÖR FYLLD AV PASSION

I den distinkta och komfortabla interiören hos nya 500 Electric adderas med version RED röda detaljer, som ger interiören en helt ny känsla. De svarta sätena med röda sömmar är inte bara snyggare, utan även mer hållbara tack vare Seaqual™ -tyg.
Den nya rödlackade instrumentbrädan matchar givetvis exteriören och den nya tillgängliga exteriöra färgen – Red by Red. Dessutom garanterar nya (500) RED ett sanerat passagerarutrymme, för en hälsosammare atmosfär i bilen. Kupéfiltret, sätena och bagagerumsmattan har samtliga behandlats med en biocidsubstans med en mycket effektiv verkan mot bakterier.

KÖR MED RÄTT KÄNSLA
De svarta sätena med röda sömmar i nya 500 (RED) är inte bara snygga utan även hållbara. Seaqual™ -tyget är ett högkvalitativt och 100 % återvunnet polyestergarn som innehåller plast från marint avfall och PET från landkällor.
Förarsäte med röd klädsel ej beställbar i Sverige

Alltid uppkopplad.

INFOTAINMENT

TRÅDLÖS APPLE CARPLAY
Anslut din iPhone till Uconnect™ 10,25-tumsskärmen och styr Apple CarPlay trådlöst med Siri röststyrning eller pekskärmen. Trådlös Apple CarPlay är det smartare och säkrare sättet att använda din iPhone i din bil. Du kan få vägbeskrivningar, göra samtal, skicka och ta emot meddelanden och lyssna på Apple Music, ljudböcker eller poddsändningar samtidigt som du är fokuserad på vägen. CarPlay, iPhone and Siri are registered trademarks of Apple inc.

TRÅDLÖS ANDROID AUTO
Nya (500) RED är också kompatibel med Android Auto™ som ansluts trådlöst (med kompatibla telefoner). När din smartphone är ansluten till bilen visar det användarvänliga gränssnittet dina appar på Uconnect ™ 10,25-tumsskärmen. Du kan hantera musik och kontakter, och tack vare Google Maps kan du utforska kartor, trafikförhållanden i realtid, direkt från pekskärmen och utan att riskera säkerheten.

Läs mer om 500 Electric RED

Kontakta någon av våra säljare om du vill ha mer info eller prisförslag.

Kjell Carlsson

Kjell Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Per Robertsson

Per Robertsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Martin Carlsson

Martin Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Rickard Carlsson

Rickard Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Jonas Ström

Jonas Ström

Försäljning

ER Bil Vetlanda