Välkommen till ER Bil

Vi är idag en fullservice anläggning, vi finns i Nässjö och Vetlanda. På båda orterna har vi, bilförsäljning, bilverkstad och biluthyrning. 

Företaget grundades 1979 men sedan 2004 ägs och drivs ERBIL av Kjell Carlsson. Företaget har sedan 2004 gått från en omsättning på 7 miljoner till 120 miljoner varav 20 miljoner är i Vetlanda. Idag är vi 7 anställda.

I dag har vi även fler ben att stå på, i samma lokaler ligger ER Bilservice. Här utför vi reparationer, plåtskador, glasskador och ac-reparationer på ALLA bilmärken. ErBilservice har idag 13 anställda varav 3 i Vetlanda och omsätter cirka 28 miljoner varav 6 miljoner i Vetlanda

Vi erbjuder biluthyrning i Nässjö, Vetlanda och Jönköping. Vi erbjuder allt från små till stora bilar, bussar med 8-9 sittplatser och flyttskåp. Vår biluthyrning har idag 7 anställda och omsätter 15 miljoner.

Vårat mål är att alltid ha en nöjd kund. Vilken bil man än väljer så är servicen före efter och under köpet det absolut viktigaste för oss.

Välkommen in för att diskutera ditt nästa köp med oss!

Kjell med Personal

Honda

Vi är proffs på Honda!

Fiat

Vi hjälper dig hela vägen.

Fiat Proffesional

Vi är proffs för proffsens skull.

Privatleasa din bil hos oss!

Hos oss på ER Bil finns alltid de bästa erbjudanden när det gäller privat leasing. Som en av Sveriges största återförsäljare av Honda och Fiat kan vi alltid erbjuda dig som kund en unik lösning när det gäller privatleasing. Vi erbjuder privatleasing på 12, 24 eller 36 månader. För att se alla våra erbjudanden följ länken nedan.