– Folksam

Försäkra din bil med Honda Bilförsäkring

När du köper en Honda kan din handlare samtidigt hjälpa dig att få en förmånlig försäkring i samarbete med Folksam. Som du säkert känner till behöver man minst ha tecknat en trafikförsäkring för att ha tillstånd att köra på våra vägar i Sverige. Det kan vara bra att känna till att en trafikförsäkring inte ger ekonomisk ersättning om du själv eller din Honda drabbas av en skada som du själv är orsak till.

Folksams Honda bilförsäkring är skräddarsydd för din Honda och en av de mest heltäckande försäkringarna på marknaden. Med Honda Bilförsäkring får du till exempel ersättning för hela eller delar av självrisken vid uppsåtlig skadegörelse om din bil har vagnskadegaranti eller helförsäkring. Du får även en hyrbilsförsäkring utan extra kostnad om du väljer Bilförsäkring Stor!

Tyvärr är stenskott vanligt förekommande vid bilkörning, men med bilförsäkringen hos Folksam har du ingen självrisk vid glaslagning och max 1 500 kronor i självrisk vid övriga glasskador – 750 kronor om du väljer Bilförsäkring Stor.

I samband med att du köper din bil hos en av våra handlare kan du börja med den mycket förmånliga prova-på-varianten som gäller under de sex första månaderna.

Hondas bilförsäkring hos Folksam

Folksam

Kontakta någon av våra säljare om du vill ha mer info eller prisförslag.

Kjell Carlsson

Kjell Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Per Robertsson

Per Robertsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Martin Carlsson

Martin Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Rickard Carlsson

Rickard Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Jonas Ström

Jonas Ström

Försäljning

ER Bil Vetlanda