DESIGNAD FÖR NÄSTA DECENIUM

Välkommen nya,helt elektriska,Fiat 500 och en helt ny typ av mobilitet.Nya Fiat 500 är mer avancerad än någonsin men framför allt en smidig och eldriven bil med italiensk stil.Den inspirerar människor att förändras. Att förbättra världens nutid, men också dess framtid.

500 ELECTRIC

FRÅN DET FÖRFLUTNA TILL FRAMTID

Nya Fiat 500 glömmer inte sitt arv och har detaljer som hyllar den ikoniska stilen från ”Cinquecento” år 1957. Från sidoblinkers i LED-teknik som läckert sticker ut på sidokarossen, till den eleganta kromade sidolisten. Arv möter ny modern design.

SNABBFAKTA
320 KM
Räckvidd,blandad körning*

5 MIN
Snabbladda 5 min,kör 50 km*

SHERPA-MODE
Spara energi och nå din destination

ONE PEDAL
Använd en pedal för accelerera och bromsa

320 KM RÄCKVIDD

Nya Fiat 500 är utformad efter den urbana körmiljön. Åk till jobbet, gymmet,handla och hemma igen tack vare en räckvidd upp till 320 km* (87 kW batteripaket). Och när bilen används enbart för stadskörning sträcker sig räckvidden upp till 460 km*.

LADDA 5 MIN, KÖR 50 KM.
Det skall vara enkelt och snabbt att ladda en elbil. Därför erbjuder helt nya Fiat 500 snabbladdning på 85 kW, vilket möjliggör en hel dags citykörning under en ”espressopaus”. Ladda 50 km räckvidd på endast 5 min. Nya Fiat 500 når 80% av full batterikapacitet på endast 35 min.

LADDA 5 MIN, KÖR 50 KM.

ÖPPNA UPP TILL EN NY VÄRLD

Nu kan du njuta av den ikoniska stilen och samtidigt få ännu mer flexibilitet. Nya Fiat 500 3+1 är en helt ny version som erbjuder en tredje sidodörr på höger sida av bilen och ger ännu mer komfort för in-och utsteg i baksätet,utan att kompromissa stilen från år 1957.

Läs mer om 500 Electric

Kontakta någon av våra säljare om du vill ha mer info eller prisförslag.

Kjell Carlsson

Kjell Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Per Robertsson

Per Robertsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Martin Carlsson

Martin Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Rickard Carlsson

Rickard Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Jonas Ström

Jonas Ström

Försäljning

ER Bil Vetlanda