Honda HR-V. Känn energin.

Detta är helt nya Honda HR-V. En energisk, självladdande hybrid som levererar en uppiggande körupplevelse tack vare den unika och smarta drivlinan e:HEV. Denna snygga SUV i Sports Coupe-stil är inspirerad av F1-tekniken och bidrar med vitalitet och flexibilitet under varje resa.

NYA HONDA HR-V HYBRID

En självladdande hybrid byggd för en ny generation miljömedvetna förare

Inget anslutningsbehov
HR-V laddar sig själv genom att alstra ström när du kör, vilket gör att du slipper besväret med att behöva hitta en laddstation.

Förbättrad bränsleekonomi
Du tar dig mycket längre till en mycket lägre kostnad när du kör HR-V med e:HEV-drivlina. Du kan räkna med upp till 740 km på en full tank.

Lugn och ro
Batteriet ger inte bara energi för att sänka dina körkostnader – det kommer även med en garanti på *5 år eller 100 000 km. *Beroende på vad som inträffar först.

Minskade utsläpp
En hybrid orsakar färre föroreningar och med utsläpp på bara 122 g/km tar HR-V ytterligare ett steg mot ett koldioxidsnålt samhälle.

ETT SPORTIGT LIV

FÖRVERKLIGA DEN

HR-V AR-upplevelsen är som att ha en egen personlig utställningshall där du kan kolla in den modell du är intresserad av. På din smartphone eller surfplatta kan du även växla mellan interiör och exteriör, zooma in, vrida och ändra färger.

Läs mer om nya HR-V Hybrid

Kontakta någon av våra säljare om du vill ha mer info eller prisförslag.

Kjell Carlsson

Kjell Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Per Robertsson

Per Robertsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Martin Carlsson

Martin Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Rickard Carlsson

Rickard Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Jonas Ström

Jonas Ström

Försäljning

ER Bil Vetlanda