NYA E-DUCATO

Tekniskt innovativa och eldrivna Fiat Ducato är mycket mer än bara en transportbil, finns med chassi/flak utförande och som skåpbil.
Med respekt för miljön levererar den e-mobilitet på ett nytt sätt.

Nya E-Ducato

Fiat E-Ducato är rymlig, flexibel och miljömedveten

Eldrivna Ducato är en skåpbil utan kompromisser. Har marknadens bredaste utbud och modellen finns i tre olika längder och höjder. Lastutrymmet är stort och flexibelt från 10 m3 till 17 m3 och med en maxlast upp till 1900 kg. Totalvikt från 3,5 ton och upp till 2,4 ton. Chassi/hytt versionen är även den flexibel och lastar tungt, finns i fyra längder och lastar 2100 kg fram och 2500 kg bak. Totalvikt från 3,5 ton och upp till 2,4 ton. Ducato Electric är något speciellt – en riktig Fiat Professional.

Ducato, välkänd och omtalad- nu med eldrift
Att välja Ducato med eldrift är perfekt för företaget som vill öka sitt miljöengagemang. Men det är inte bara miljön som vinner på investeringen, även företagets totala kostnader för att äga fordonet blir lägre (TCO).

Eldrivna Ducato – din följeslagare på alla uppdrag
Att köra eldrivet har flertalet fördelar, det kan vara klimatbonus, lägre ägandekostnader, men även fördelar som att få köra i områden eller parkera på ställen som är reserverade för elbilar. Med andra ord eldrivna Ducato är din följeslagare på alla uppdrag oavsett vart de tar dig.

Klassledande lastkapacitet och kan köras upp till 370 km på el

E-Ducato är den första helt elektriska modellen från Fiat Professional. Allt du behöver göra är att välja den konfiguration som bäst passar för dina behov. Modellen erbjuder även klassledande lastkapacitet (10-17 m3) och nyttolast på upp till 1 950 kg.

E-Ducato finns med två olika batterikonfigurationer, på 47kWh respektive 79kWh. Räckvidden varierar beroende av storleken på batteriet, 235 – 370 km (enligt WLTP/stadskörning). Flertalet olika laddningsmöjligheter erbjuds, 6.6 kW, 11 kW, 22 kW och 50 kW snabbladdning.

Display med smarta funktioner
Informationsdisplayen innhåller en rad smarta funktioner som exempelvis minskar klimatanläggningens påverkan på batteriet och möjlighet finns att schemalägga laddning för att dra fördel av lägre energikostnader.

Körläge efter behov
För att optimera räckvidd och prestanda väljs det körläge som passar uppdraget. Normal-läge ger perfekt balans mellan prestanda och ekonomi, ECO-läget är lämpligt för att generera längre räckvidd och Power -läget för tyngre last eller när mer kapacitet behövs.

Elektrisk motorbroms istället för pedal
Elektrisk motorbroms tar bort behovet av bromspedal. När E-broms används producerar elmotorn ett negativt vridmoment och som laddar batteriet.

Optimering av kvarvarande räckvidd
När laddningen når en kritisk nivå varnas föraren och kan nyttja ett körläge där all prestanda och funktionaliteter sparas för att förlänga den kvarvarande räckvidden.

Räckvidd upp till 360 km

Välj mellan två batterikonfigurationer: den ena består av tre moduler och har en kapacitet på 47 kWh och med en räckvidd på 230 km.
Det andra konfigurationen består av fem moduler på 79 kWh med en räckvidd på 360 km.

Laddar för nya uppdrag!
E-Ducato har fyra olika laddningsalternativ, anslutning som passar för både AC- och DC-laddning

Unik funktionalitet gör E-Ducato ostoppbar
De parallella batterierna har en unik egenskap som gör att E-Ducato kan fortsätta färden även i händelse av fel på någon av modulerna.

Läs mer om Nya E-Ducato

Kontakta någon av våra säljare om du vill ha mer info eller prisförslag.

Kjell Carlsson

Kjell Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Per Robertsson

Per Robertsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Martin Carlsson

Martin Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Rickard Carlsson

Rickard Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Jonas Ström

Jonas Ström

Försäljning

ER Bil Vetlanda