Nya CR-V Hybrid

Möt vår största SUV hittills. Med en ny, robust design, lyxig interiör och intuitiv teknik. Och för allra första gången finns den i två modeller: CR-V e:HEV fullhybrid och CR-V e:PHEV laddhybrid.

Honda CR-V Hybrid

Kraft för alla resor med iögonfallande självförtroende

Gör dig redo att uppleva körningen och förfiningen hos helt nya Honda ZR-V e:HEV. Vår sportigaste hybrid-SUV någonsin.

Oöverträffad prestanda
Den nya ZR-V-hybriden tar prestanda till en helt ny nivå. Dess avancerade e:HEV-drivlina ger hög prestanda och god ekonomi. Dessutom gör de valbara körlägena att nya ZR-V alltid ger en fantastisk körupplevelse.

Dynamisk design
Med sportiga 18-tums aluminiumfälgar och eleganta LED-lampor i strålkastare och baklyktor har ZR-V-hybriden en sofistikerad och stark närvaro på vägen.

Avancerad teknik
Den nya ZR-V-hybriden har den senaste versionen av Honda CONNECT-infotainmentsystemet med Apple CarPlay och Android Auto, plus en kristallklar digital instrumentdisplay. Sätt dig till rätta i de kroppsstabiliserande framsätena och ladda din mobila enhet via trådlös laddning.

Säkerhet som standard
ZR-V-hybriden har den senaste generationens Honda SENSING-förarassistansteknik som standard, i alla varianter, för att göra din resa mer njutbar och säker.

Vilken CR-V ska du välja?

Självladdande eller plug-in hybrid, båda CR-V levererar en effektiv och dynamisk körupplevelse.

CR-V e:HEV fullhybrid

 • Laddar sig själv – du behöver inte hitta en laddstation
 • Bränsleförbrukning från låga 5,9 l/100km*
 • Hybridteknik ger effektiv bränsleekonomi och låga utsläpp från 134g/km Co2*
 • Utmärkt för stadstrafik och pendling
 • Dragvikt 750 kg

Pris från: 469.000 kr
*Vid blandad körning, WLTP

CR-V e:PHEV laddhybrid

 • Fulladdad varje morgon med hemladdning
 • EV-körläge säkerställer ultralåga utsläpp från bara 18 g/km Co2*
 • Njut av ren elektrisk räckvidd utan utsläpp på upp till 82 km*
 • Växlar till hybridläge när elbilens batteri är lågt
 • My Honda+-app för bl.a. fjärrhantering av laddning
 • Dragvikt 1500 kg

Pris från: 599.000 kr

Distinkt stil. Praktiska funktioner.

Förfinad interiör av hög kvalitet
Nya CR-V Hybrid omdefinierar förfining. Med lyxig läderklädsel, ett panoramaglastak, uppvärmda och ventilerade säten, uppvärmda baksäten, plus ett förstklassigt ljudsystem och trivselbelysning, är kupén så lockande att du kanske aldrig vill kliva ut.

Kraft som tar dig vart som helst
Med omedelbar elektrisk acceleration som drivs av 184 hk elmotoreffekt, kombinerat med förfinad hantering och tystnaden du förknippar med elbilar, präglas nya CR-V av Hondas dynamiska körglädje. Nu kan du dessutom välja mellan flera olika körlägen för att anpassa körupplevelsen till din stil. Med en dragkrok monterad kan du dra ditt släp eller transportera cyklar. CR-V e:PHEV har en dragvikt på generösa 1500 kg och CR-V e:HEV kan dra 750 kg.

Tekniskt avancerad
När du går fram till CR-V med din nyckel så låser den upp sig automatiskt när du rör vid handtaget. Invändigt hittar du Honda CONNECT-infotainmentsystemet med 9-tumsskärm, smartphone-anslutning och trådlös laddning, en Head Up-display* och sätesminnesteknik* som kan lagra varje persons önskade inställningar. Har du bagage? Lasta bara in det så stängs den elmanövrerade bagageluckan med en knapptryckning när du går därifrån.

Intuitivt säkert
Säkerheten står i centrum för CR-V. Honda SENSING är standard i våra bilar. Nya CR-V har dock även nya Honda SENSING 360*, med ytterligare sensorer och kameror runt denna stora SUV för 360-graders skydd. CR-V har även ytterligare säkerhetsfunktioner som vårt multivykamerasystem för enkel parkering, adaptivt helljus och aktiva kurvljus för bättre sikt när du kör.

Läs mer om Honda C-RV Hybrid

Kontakta någon av våra säljare om du vill ha mer info eller prisförslag.

Kjell Carlsson

Kjell Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Per Robertsson

Per Robertsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Martin Carlsson

Martin Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Rickard Carlsson

Rickard Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Jonas Ström

Jonas Ström

Försäljning

ER Bil Vetlanda