Nya Honda Jazz e:HEV

Nya Jazz lanseras våren 2023 och är bekväm, rymlig och dynamisk. Med sin avancerade e:HEV fullhybriddrivlina levererar den elektrifierade prestanda och låg bränsleförbrukning på varje resa.

NYA HONDA JAZZ e:HEV

När du trycker på gaspedalen levereras en dynamisk, elektrifierad prestanda.

Honda Jazz är en fullhybrid. När du trycker på gaspedalen levereras en dynamisk, elektrifierad prestanda.

Jazz Hybrid har låg bränsleförbrukning (från 4,5 l/100 km blandad körning) och lågt koldioxidutsläpp (från 102 g/km blandad körning). Dessutom levererar den dessa imponerande siffror utan att ge avkall på vare sig komfort eller prestanda.

Känn skillnaden
Det finns inget bättre än känslan av att köra en Honda-hybrid. Vår långa erfarenhet av hybridmotorer och den höga tekniska nivån i Hondas e:HEV-system innebär att våra fullhybrider kan köras på tyst elkraft (under kortare sträckor). Nya Jazz levererar enastående elektrifierade prestanda och bränsleekonomi som märks i plånboken.

Inget anslutningsbehov
Honda e:HEV fullhybrider är självladdande och hämtar kraft från förbränningsmotorn och från regenerativ bromsning. Det finns inget behov av anslutning till ett elnät, vilket sparar tid och besvär.

RESPONSIV, ELEGANT, EFFEKTIV

Hybrid med en sportig twist

Vi presenterar nya Jazz Advance Sport. Precis som vilken Jazzhybrid som helst är den både lyhörd, smidig och effektiv – men med lite mer fart och fläkt.

Läs mer om Nya JAZZ e:HEV

Kontakta någon av våra säljare om du vill ha mer info eller prisförslag.

Kjell Carlsson

Kjell Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Per Robertsson

Per Robertsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Martin Carlsson

Martin Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Rickard Carlsson

Rickard Carlsson

Försäljning

ER Bil Nässjö
Jonas Ström

Jonas Ström

Försäljning

ER Bil Vetlanda